• Alvászavar problémák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorúr/nő az lenn e a problémám hogy másfél évig szedtem a xanaxot napi 1-t és már egy hónapja leszokóban vagyok és szerintem elöjöttek ezek az elvonási tünetek remegek szédülök heves szívdobogás érzetem van szorongok és félelmeim vannak de az is igaz hogy pánikbeteg is vagyok és abban szeretném kérni a segitségét hogy nem tudnának ebben nekem segiteni mert már nagyon sok mindent kiprobáltam de semmi nem használ az éjszakám is nappalom mert aludni sem tudok hogy legalább az alvásom jönne helyre mert már teljesen ki vagyok borulva remélem tudnak nekem valami hasznosat tanácsolni elöre is köszönöm

        Dr. Diószegi Judit válasza a alvászavar témában

        Kedves Levélíró! A részletes anamnézis ismerete és vizsgálat nélkül nem tudom eldönteni, hogy a Xanax elvonása miatt jelentkeztek tünetei, vagy pánikrohamokról, esetleg más jellegű problémáról van-e szó. Hiszen a háttérben testi betegségek is állhatnak. Háziorvosi és pszichiátriai vizsgálatra lenne szükség. A Xanax dóziscsökkentését egyébként csak lassan, lépcsőzetesen szabad megtenni, előfordulhat, hogy pszichiátriai kontroll szükséges hozzá. A felállított diagnózistól függ a terápia, de mindenképpen indokolt lenne pszichoterápia megkezdése, hatékony szorongáscsökkentő technikákat sajátíthatna el.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 27., 11:17; Megválaszolva: 2010. november 30., 16:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés