• Esperal

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Doktornő!Megszeretném kérdezni,hogy hol csinálnak beültetést a páromnak?mert sajnos itt pesten már nincs gyogyszer.Nagyon fontos lenne,met a házzaságunk a tét.Nekünk ez nagyon jol műköött évek ota-Köszönöm segitségét,Mariann

        Dr. Diószegi Judit válasza a alkoholizmus témában

        Kedves Mariann! Az Esperal gyártását beszüntették, ezért nem hozzáférhető. Hasonló hatóanyagú tablettás készítményt is kipróbálhatnának. Emellett az egyéni-csoportos pszichoterápia, párterápia és önsegítő csoporton való részvétel is hozzá tartozik a kezeléshez.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. november 08., 15:27; Megválaszolva: 2010. november 10., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: