• Hogya tudnék uralkodni az érzéseimen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Bebeszéltem magamnak hogy,kapuzárási pánikom vanés hogy öregszem ,csúnya vagyok.A férjem már nem úgy szeret és minden nőre féltékeny vagyok.IRÍGY VAGYOK MÁSOKRA A SZÉPSÉGÜKRE ,A FIATALSÁGUKRA.NAGYON MAGAMBA TUDOK ZUHANNI.NEM TUDOM MI EZ? ÉS ÚGY ÉRZEM MINDEN FELESLEGES AMIT CSINÁLOK.A GYEREKEIM TARTJÁK A LELKET BENEM. DE AZÉRT ÉN PÁROMAT MÉG MINDÍG NAGYON SZERETEM.Ő IS ENGEM ,VAGYIS NEM TUDOM MERT VOLT EGY KIS KALANDJA AZÓTA VAN EZ SZERINTEM.NEM TUDOM TULTENNI MAGAM EZEN ......VAN HOGY KICSIT JOBB,DE MINDIG GYÖTÖR EZ AZ EGÉSZ.MIT TEHETNÉK?16 ÉVE VAGYUNK EGYÜTT.NEKEM Ő VOLT AZ ELSŐ..

        Ujpál Zsófia válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Levélíró! A 32 éves kor még messze van a hivatalos kapuzárási pánik időszakától. Bár kétségkívül a gyerekek születése után átértékelődnek a szerepeink, és már nem csak nők vagyunk, feleségek, hanem anyák is, de nem szabad hagynunk, hogy az anya szerep mellett ne érvényesüljön a női mivoltunk! Ebben a női mivoltban, a női önbizalmunkban nagyon meg tud ingatni egy ilyen félrelépés, érthető, hogy nem tette magát olyan könnyedén túl a párja kalandján. Kezdje el építeni a saját önbizalmát, ami független a párjától. 32 évesen még van bőven sok éve, hogy „jó nő” legyen. Kozmetikus, fodrász, sport, egy kis diéta, alakformálás, és akár egy teljes ruhatár csere! A gyermekek születése után sok hölgy már csak a gyermekeinek él. Emellett azonban meg kell találni annak a módját, hogy önmaga, és a párjával való kapcsolata is fontos legyen a gyermekek mellett, azaz az anya szerep mellett a női szerep és a pár szerep se hanyagolódjon el! Hiszen ha egy férfi a párját már csak a gyermekei anyjának látja, de nem látja benne a nőt, és már egymásra sincsen idejük, energiájuk, akkor könnyebben is kalandozik félre. Az önbizalom helyreállításában sokat segíthet egy pszichológus, így amennyiben van erre lehetősége, érdemes felkeresnie egy szakembert! Minden jót kívánok!


        Ujpál Zsófia
        pszichológus

         Ujpál Zsófia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 02., 21:01; Megválaszolva: 2010. október 05., 09:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés