• Kezelésre szorulok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nemrég elvesztettem a munkahelyemet és az élettársamat is egyszerre!Ezek után kórházba kerültem,mert bevettem egy pár gyógyszert,meg akartam halni!Saját felelősségemre hazajöttem,azt hittem majd túl leszek rajta,de lehet,hogy mégsem!Elköltöztem egy másik városba,hogy mindent elfelejtsek,de mindig csak a múltamon gondolkozom!Nincs kedvem semmihez,csak gondolkozom és sírok!Képtelen vagyok elfelejteni az élettársamat!Mostanában csak fekszem,nincs kedvem kimozdulni a házból!Reggel arra ébredek,hogy a kezeim el vannak zsibbadva,ma például a gyűrűs-és a kisujjam és a fél tenyerem volt elzsibbadva.Mindig fáradt vagyok,mindig fáj valamim pl.a hátam,gyomrom,mellkasom,úgy érzem nem kapok levegőt!Ez normális? Mielőtt kórházba kerültem Sanaxot szedtem,előtte pedig Frontint, lehet, hogy azért érzem így magam, mert már nem szedem a gyógyszert?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Hölgyem! Önnek mielőbb pszichiátriai gyógykezelésre van szüksége. Az életesemények és a gyógyszer abbahagyása egyaránt kiváltó tényezője a jelenlegi pszichés állapotnak. A panaszai (szervi) egy része eredhet lelki okokból, pl. a lészomj, mellkasi szorítás lehet pszichés, a kézzsibbadás akár alagút szindróma miatt is lehet. Saját érdekében mielőbb kérjen egy időpontot egy szakrendelésre!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. október 01., 12:19; Megválaszolva: 2010. október 04., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés