Hirdetés
      • Javulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt doktor nő előző leveleimben le irtam hogy élet társam kizofréniás és hogy kezelték szakkórházban meg hogy mijen gyógyszert szed ma kapta meg az injekciót de továbra is csak nagyon enyhe javulást észlelek gyerekeimnek meg szabja hogy nem ülhet az iskolában senkivel és nem is beszélhet nekem azt is meg akarja szabni hogy kinek köszönjek mert ha nem akor veszekedik sikerült ideiglenesen el költözni egy másik utcába ahol nem látja az állitólagos ellenségeit már nagyon nehezen birom egész nap nincs egy jó szava hozzám már hetek óta lehet hogy ellenségként kezel engem is ugyan is töbször mondta hogy én jutttam kórházba ami igaz is de az ő érdekében.

        Dr. Diószegi Judit válasza a skizofrénia témában

        Kedves Levélíró! Úgy látom, még egyelőre nem stabilizálódott párja állapota. Lehetséges, hogy még vannak ún. téveszméi (ellenségek stb.). Előfordulhat, hogy ismételt kórházi, bennfekvéses kezelésre és gyógyszerváltásra lenne szükség. Ezt azonban pontosan csak a kezelőorvos tudja eldönteni. Beszélnie kellene Önnek a kezelő pszichiáterrel és elmondani, milyen tünetei vannak élettársának.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. szeptember 17., 10:43; Megválaszolva: 2010. szeptember 20., 18:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés