Mi lehet a gond?

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy észrevettem mikor egyedül vagyok, akkor mindig attól félek, hogy rosszul leszek, vagy valami történik velem. Az orvos azt mondta, pánikbetegség... Úgy érzem azért javul a helyzet, de van hogy erős szívdobogást érzek, meg olyan, mintha egy pillanatra kihagyna a szívem.Nagyot dobban.De utána meg meint jó. Mitől lehet ez?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés probléma témában

Kedves Kérdező! A panaszainak lelki eredete van, a szívdobogás oka is valószínűleg pszichés, de egy EKG és egy fizikális vizsgálat javasolt lenne a háziorvosnál a biztonság kedvéért. Egy pszichológust is keressen fel a problémájával.

Kérdés: 2010. szeptember 15., 08:40; Megválaszolva: 2010. szeptember 16., 19:31
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet velem
pszcihiátria intézet
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás