Hiperaktivítás

Kedves Dr ÚR/Nő! Kisfiam lassan 5 éves epilepsziás és valószínű hiperaktív, figyelemzavaros gyerek.Nagyon nagy a mozgás igénye, sokszor sérül meg, nehezen tud egy dologra koncetrélni, bármi el tudja terelni a figyelmét.Olvastam Dr.Dinya Zoltán cikkét figyelemzavaros hiperaktivításról írt és arról, hogy van olyan gyógyszer amely a koncetrációt javítja.Szeretném megkérdezni kihez kellene fordulnunk és ez a gyógyszer hány éves kórtól adható? Köszönettel:Szegediné T. Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Diószegi Judit válasza a pszichés probléma témában

Kedves Levélíró! Valóban van olyan gyógyszer, mely javítja a figyelemzavaros gyermek koncentrációját, ezt a vizsgálat és diagnózis felállítása után gyermekpszichiáter tudja felírni. Emellett pedig léteznek pszichoterápiás technikák is, melyek hatékonyak lehetnek. Keressenek fel gyermekpszichiátriai szakrendelést.

Kérdés: 2010. szeptember 02., 20:59; Megválaszolva: 2010. szeptember 04., 09:35
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet velem
pszcihiátria intézet
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás