Hirdetés
      • Pszichológus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr. Nő/Úr! Érdeklődésem oka, hogy gyermekemmel már vagy 4-5 éve nem valami jó a viszonyunk és ennek sajnos én vagyok az oka. Nagyon szeretném helyre hozni amit elrontottam és azért kérném az Ön segítségét. Sokszor érzem magam depressziósnak és sajnos ez már odáig fajult, hogy nem tudom elviselni a gyermekem közelségét meg senkiét sem. De ezen nagyon szeretnék változtatni főleg azért, mert Ő még csak 10 éves és semmiről sem tehet és nem szeretném tovább rontani sem a viszonyunkat sem az Ő életét. Tisztelettel K. Mónika.

        Ujpál Zsófia válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Mónika! Nagyon fontos, hogy ez az elhatározás megszületett Önben! A gyermeke néhány év múlva belép a kamaszkorba, és addigra különösen fontos volna a támogató, szerető anyai támogatás kialakítása, a kettőjük kapcsolatának javítása. A kérdés az, hogy hogyan tovább! Mindenképpen azt javasolnám, hogy keressen fel egy pszichológust, aki segíteni tudja ebben a változásban, változtatásban! Amennyiben budapesti lakos, forduljon hozzám bizalommal, amennyiben máshol lakik, úgy abban is tudok segíteni, hogy az adott körzetben megfelelő szakembert találjunk Önnek! Minden jót kívánok!


        Ujpál Zsófia
        pszichológus

         Ujpál Zsófia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 27., 22:48; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 10:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés