Pszichés vagy sem?

Tisztelt doktornő/Úr. Akérdésem az lenne hogy tavaly decemberben felkeltem egy nap és a nyakam be volt állva és ez 2hétig tartott, sokat ültem számítógép elött. Aztán elkezdtem kutakodni a neten hogy mi lehet ez és rátaláltam hogy agydaganat, vagyis gondoltam lehet az.Na ezek után elkezdtem jobban beleásni magamat és már biztos voltam benne mert minden tünetet elkezdtem érezni, jött sorba fejnyomódás jobb oldalon, mindennapos szédülés, bizonytalanság, bénulásérzés, önkontroll elvesztés érzése, rettegek hogy kómába esek, mintha nem tudnék beszélni de tudok, néha azt éreztem hogy megvakulok a jobb szememre, türelmetlen vagyok, néha bizsereg a lábszáram is.Voltam neurológián de nem csináltak ct-t szerintem azért mert drága, 3 orvos azt állítja hogy pszihésen van.Tegnap megakartam fulladni ezért felmentem az ügyeletre mert találtam a fülem mögött egy csomót de ö azt mondta az csak nyirokcsomó de én érzem hogy fáj, egész nap szédülök, összekell szorítanom a fogsoromat mintha valami nyomná felülröl. Amugy volt már sok pánikrohamom, 2001 óta kezelnek ezzel de kérem hogy ne ebböl induljon ki.Jelenleg van egy arcüreggyulladásom amivel fizioterápiára járok. A kérdésem az lenne hogy lehetséges az hogy 8hónapja érzem hogy valami nyomja belülröl a fejem (szerintem rák)és mostmár kezdödik az utolsó stádium, eddig még nem ájultam el és reggel fél 7-kor kelek.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Diószegi Judit válasza a pszichés probléma témában

Kedves Levélíró! A CT készülék megbízható, és ha kezelőorvosa, illetve 3 orvos véleménye is egybehangzó, akkor úgy gondolom, megbízhat bennük. A leírt panaszokat valóban okozhatják pszichiátriai eltérések: szorongás, túlzott félelem bizonyos betegségektől, esetleg lehetnek furcsa testérzések is, melyek utalhatnak más kórképre is. Ezek diagnózisa akkor mondható ki, ha a testi háttér kizárt. Ezért először keresse fel háziorvosát. Ha a panaszokat más nem magyarázza, akkor, pedig pszichiátert.

Kérdés: 2010. augusztus 26., 16:13; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 14:43
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás
Mi történt velem?
ALVÁS zavar, inszomnia FOLYTATÁS