Nyelési problémák

Anyukám nyelési problémákkal küzködik. Kéthet elmult csak fojadékok tud lenyelni vagy pépes anyagot. Korházban feküdt és minden féle vizsgálaton átesett az orvosok azt mondták hogy ideg alapon van neorologus azt álította nics gégebénulás a a belső szervek eredményei is jok fülorgégész meg semmi rndelenességet nem figyelt meg. de anyum továbra sem tud szilárdat lenyelni és lassan kifogy a világbo. közzérzete jó hát nem tudom mi lehet e az oka segitsen valaki ha talakozott hasonlo esttel. Egészségesnek tünik de fojadékon amit simán lenyel szilárd eledelt nem tud lenyelni és egyik pilanatról a másikra ált elő nem egy fojamat része volt persze a torka éls semije sem fáj

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Diószegi Judit válasza a nyelészavar témában

Kedves Levélíró! Ha mindenféle organikus háttér kizárt, akkor pszichiátriai eltérés állhat a zavar hátterében. Ez lehet például az evéssel, szilárd táplálékkal kapcsolatos téveszme. Keressenek fel pszichiátriai szakrendelést.

Kérdés: 2010. augusztus 22., 08:30; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 19:11
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi lehet velem
pszcihiátria intézet
Mi okozhatja?
Idegrendszer erősítés
Brintellix mellékhatás