• Skizofrénia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztel doktor ur/no felek tonkre megy az eletm:( nem tudom jol mondom e magyarul de az rovosok astz modjak atipikus depreszioba szenvedek csak en nem jon hogy hidjek nekik mert szerintem sujosabb.zyprexaval es anxiaral kezelnek mar 1 honapja. kicsit javult a hejzetem de mindig van egy olayn tunetem ami nem hagy normalisan elni hagyani. ugy erzem nincs multam. nem vagyok benne biostzos mit csinltam tegnap. megmondom persze de bizonytalan vagyok es nehzen tudom magam megyozni. nehezemre esika gondolkodas ,mintha lasabban gondolkodnek. nincs eleg motivaciom.akaraat erom . a jovobeli terveim mint szerte foszlottak mert ugy erzem nem vagyok semire se kepess. uresenek erzem melkkhasom meg fejem is neha nincs erzemlem . sirni tudok meg nevetni is de nem erzem . nem votlam bodog mar reg. es mar kezdem elfelejteni mileyn is votam reg. ebbol hejre fogok jonni valha? 5 pszhiternel voltam es mindegyik astz mdoja hogy nem skizofrenia es hogy hejre jovok ok igereik meg.. de nekem minden nap szenvedes. elmentem tegnap is ytalkozni egy lannyal olyan voltam mint aki nem sajat maga. nem jottek gondolatok. nem eltem magam bele. nem izgultam nem eresztem, semmit. mi ez? csak anyit tessek mondni kerem hogy ezek a tunetek jelenlete melett ,meg varhatoa gyogyulas ? kosoznom

        Dr. Diószegi Judit válasza a skizofrénia témában

        Kedves Kérdező! 5 különböző pszichiáter véleményének nyugodtan hihet. Az üresség, lassabb gondolkodás, akaraterő és motiváció hiánya, jövőkép hiánya szerepelnek a depresszió tünetei között, mely lehet súlyos, hasonló a skizofréniához is. A megfelelő kezeléssel várható gyógyulás. De hangsúlyozom, hogy a kezelőorvos tudja a pontos diagnózist megállapítani.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. augusztus 11., 16:53; Megválaszolva: 2010. augusztus 12., 18:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés