Hirdetés
      • Borderline személyiségzavar kezelése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mik azok az új kezelési módok/gyógyszerek, amelyek a borderline személyiségzavar kezelésében szerepet játszanak?

        WEBBeteg szakértő válasza a boderline témában

        Kedves Levélíró! A borderline személyiségzavar kezelése nem egyszerű feladat. Sokszor társulnak hozzá egyéb pszichiátriai kórképek, ezért mindenképpen szükséges pszichiátriai vizsgálat, ahol pontosan meg tudják határozni a terápia menetét. Hangulati problémák esetében indokolt lehet antidepresszáns kezelés, szorongásos kórképnél szintén antidepresszáns, esetleg szorongáscsökkentő gyógyszerek. Mindezek mellett többféle pszichoterápiás technikát is alkalmaznak.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 28., 05:00; Megválaszolva: 2010. július 31., 12:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! A pszichiáterem generalizált szorongást állapított meg. Mely főleg társaság jelenlétében jelentkezik. Akkor ez most még sem szociális fóbia hanem generalizált szorongás? Esetleg az egyik a másiknak az egyik fajtája? Fontos...