Agyi probléma!

Tisztelt doktor nö/úr Egy hónapja rosszul lettem, elöször elkezdett a kezem zsibbadni utánna a nyelvem aztán már beszélni sem tudtam! ez még egyszer megtörtént, egy hét alatt. az orvosom el küldött az ideggyogyászatra ott az eeg olyas valamit mutatott amire a doktor nő azt mondta hogy szerinte idegi alapon van. Most 28.-án kell még MR-re mennem pestre. Én nográdban lakom. Azota a frontint kell szednem. esténként a derekam is nagyon szokott fájni szédülök halál félelmem is vanés elég gyakran a fejem is amire cataflánt kell szednem. szeretném ha megmondaná a véleményét hogy mi bajom lehet mert attol is rettegek hogy nem-e daganat. Szeretném ha öszintén válaszolna mit gondol! ja és idö közben nem jött meg a menstruációm 5 napja késik de én tudom hogy már terhes vagyok a frontin szedése nem kárositja a babát?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza rosszullét témában

Tisztelt Kérdező!

Több területen is jelez panaszokat, és amikor valakinek ilyen sokféle problémája van egyszerre, bizony bennem is felmerül, nem pszichés alapon vannak-e ezek. Feltehetően a Frontint felíró orvoskolléga is így gondolkozhatott, ez a gyógyszer ugyanis egy feszültségoldó szer.

Véleményem szerint Önnek valószínűleg nincs daganata a felsorolt problémák mögött, inkább csak túlérzékeny alapszemélyiség, de panaszai hátterének megnyugtató feltárásához javaslom, hogy menjen el az előjegyzett MRI vizsgálatra. Nem kell azonnal és látatlanban a "legrosszabbra" gondolni!

A menstruáció pár napot terhesség nélkül is késhet, különösen stresszes alapállapotban. Ha kétségei vannak, végezzen otthoni terhességi gyorstesztet vizeletből. Ha terhes, ezt jelezze kezelőorvosának, mert terhesség esetén, főleg az első hónapokban lehetőleg mindeféle gyógyszer

szedése kerülendő, igaz ez a Frontinra és a Cataflamra is, utóbbi egy gyulladásgátló, fájdalomcsillapító.

Soraiból úgy tűnik, eddig még nem kapott kellő felvilágosítást, ezért gyűlt össze ennyi kérdés, félelem és szorongás Önben. Javaslom, legközelebb mondja ezeket el orvosának is, biztos vagyok benne, hogy fog Önre és a megnyugtatására egy beszélgetést szánni.

Jó egészséget kívánva: Dr. Dinya Zoltán pszichiáter

Kérdés: 2008. június 14., 12:49; Megválaszolva: 2011. július 29., 14:44
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Hiperventilláció?
Tisztelt Webdoktor! Másodszor fordult elő velem hiperventilláció. Sajnos sokat dolgozok, s közben a hétvégéim sem pihenéssel, hanem tanulással...
Pánikbetegség vagy kimerültség?
kedves doktornő 3 hete rosszuletem a munkahelyemen.voltam a háziorvosnál csináltak egy laborvizsgálatot és hasi ultrahangot de nem találtak semmi...
Remegős, hidegrázós, rángatózós...
Tisztelt Doktorúr/Nő! A párom 25 éves férfi. Másfél éve vagyunk együtt. 3 óriási veszekedésünk volt, amikor szakítással „fenyegetőztem”....
Segítség folytatás
Tisztelt Doktor! Előző üzenetm csak h tudja miről van szó. Tisztelt Doktor Nő/Úr! 24 éves vagy és 6 éve vannak a panaszaim, mindig máshogy...
Segítség!
Tisztelt Doktor Nő/Úr! 24 éves vagy és 6 éve vannak a panaszaim, mindig máshogy jönnek elő, hol az egyik hol a másik hol mindegyik...