Hirdetés
      • Segítség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Ádám Ágnes Lenne nekem egy olyan problámám amiben az ön véleményér szeretném kérni. Édesapám rendszeresen alkoholt fogyaszt és van neki egy epilepszia nevü betegsége, de ö ennek a betegségnek olyan szakaszábba ért hoyg ha alkohol befolyása alat van akor fenyegti a családját és verekedik, halucinál.... volt már kivizsgáláson is és szt mondják ott hoyg ez mind igegi alapon történik nála. Mit lehetne ez ellen teni hoyg nyugott legyen az életünk?? kérem adjon tanácsot. segitségét elöre is köszönöm Helga

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alkoholizmus témában

        Kedves Helga! Olyan szakértő, akinek a kérdését címezte, nem dolgozik oldalunkon, ezért engedje meg, hogy én válaszoljak. Mielőbb indokolt lenne édesapját pszichiáterhez elvinni, erre próbálja meg rábeszélni. Ha nem sikerül, akkor amikor másokat is veszélyeztet az állapota, hívjon mentőt. Egyébként kényszergyógykezelést csak bíróság rendelhet el. Az epilepszia kezelésében alkalmazott gyógyszerek mellett tilos alkoholt fogyasztani. Tehát az orvosi segítségre mielőbb szükség van az édesapja saját érdekében.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 27., 14:50; Megválaszolva: 2010. július 28., 11:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! A pszichiáterem generalizált szorongást állapított meg. Mely főleg társaság jelenlétében jelentkezik. Akkor ez most még sem szociális fóbia hanem generalizált szorongás? Esetleg az egyik a másiknak az egyik fajtája? Fontos...