• Pszihés probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelem. nem tudom mi bajom lehet de pszihesen ugy erzem nulla vagyok..februrba kezdott panikrohamokkal ami utan halal vagyam volt. elmentem pszihaterhez adtak risperidont es paroxetint. nincs semmi kedvem.nem jarok ki bartaimmal. nem erdekel semmi. folselges gondolatok jarnak fejmbe az ok pedul hogy hogy mukodik az ember. mert elunk meg ijesmi.ugy erzem valami akadajoszttaja gonndolatimat. ijenkor eszemeb jut az ongyilkossag es hala vagyam van . mintah nem lenne multam es jovom. eltun a jovekepem . semmi amibiciom nincs egyfojataba ajulas es szedules erzet kerulget. mintha baj lenne jelen erzetemmel es neha rendelensenek tunik gondolkodasom ez nagyon gyakran.a dperesizo tuneteik kozul az oldalukon az egeszbol csak 1 nem illik ram az test suj valtozas minden mas pont ram passzol. a szkizofrenibol pedig csak 2 pasozl ram de megios felk tolle.az pedig az hogy el izzolalodtam tarsasgtol. es az hogy nincsenek erzesim. sirni tudok szokatm is sokat hogy sosem jovok hejre de nem erzem az erzelmem. nem tudom mijen boldognak lennei. olayn fura a jelen letem mintah rendlenes lenne. neh ugy erzem halucinalok de persze semmi de astz erzem hogy most fogok. mi lehet ez mileyen begsegek alnak fenn ezek tunetek ap[aljan?

        Dr. Diószegi Judit válasza a pszichés problémák témában

        Kedves Levélíró! Részletes vizsgálat szükséges a pontos diagnózis felállításához és állapotának felméréséhez. Depresszió (akár súlyos skizofrénia szerű is), pánikrohamok, skizofrénia felmerülhet. Keressen fel pszichiátert ismét.


        Dr. Diószegi Judit
        pszichiáter

        Dr. Diószegi Judit
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 05., 14:38; Megválaszolva: 2010. július 07., 15:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés