• Cogito Ergu Sum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        De minekneveznel,ha en csak egy gondolat vagyok? Ha letezem, vagyok gondolkodom? Ha nemvagyok mas mint ropkegondolat,akkor kivagyok?Akkor nemvagyok mas mint magamvagyok.Tisztan csak egy gondolat ezert mondhatom,en megis vagyok. De ha  aztmondod csak egy gondolatvagyok.Erre azt valaszolom: Ha akarok lehetek "uvegtestu,sajatfeju kepzodmeny" Es sajatmagam alkodhatom a gondolatom! Es ezaltal alkoto vagyok ki megteremti az ujgondolatot! Ha tudodod miregondolok,erted mingondolkodom.Es mind kierti  ezt tudja en csak egyboldoggondolat vagyok. (S' mivan ha mit letnek nevezel,nemmas csak egy gondolat?Akkor nemvagyok mas csak a Let maga!? Miben mindvegig megtalalhato volt, a gondolat.       (Kerem valaszollyon ,miert lehetnek ezek es ehez hasonlo gondolatok a fejemben.) Eloreis koszonom (Z).

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichiátria témában

        Kedves Levélíró!

        Az Ön által leírt sorok tulajdonképpen egy vers, a kreativitás példája. Ez Önmagában semmiképpen sem kóros. Nem írja pontosan, mi jár a fejében. Versikék? Mert ezek csak azt jelentik, hogy alkotó lélek, Esetleg mindig szó szerint ugyanazok a sorok, melyeket végig kell ismételni a fejében, különben rosszul érzi magát? Ezek lehetnek kényszergondolatok, amennyiben napja nagy részét kitöltik. Lehetséges, hogy szinte felhangosodónak éli meg gondolatait? Akkor hallucinációról beszélünk. Vagy az emberi létről gondolkodik folyamatosan, mely szorongással, rossz közérzettel tölti el? Ez esetben felmerülhet szorongásos kórkép, depresszió. Vannak egyéb tünetei is? Részletes vizsgálat nélkül nem tudok pontosat mondani. Érdemes lenne pszichiátert felkeresnie, ha az előbbiekben felsorolt betegségek közül tapasztal magán valamit vagy egyéb problémái jelentkeznek.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-22 21:22:58; Megválaszolva: 2010. május 22., 21:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés