• Szédülés, pánik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Kb. 3 éve kezdődtek a panaszaim, azzal, hogy a fővárosba kerültem iskolába. Kezdődött a buszon való szédüléssel. Mára már nagyon durva lett, ugyanis egyedül szinte nem tudok közlekedni. Állandóan szédülök, egyensúlyvesztés, fejfájás. A fejfájás inkább nyomás. Azt mondták pánikbeteg vagyok, de már több gyógyszert, illetve nyugtatót kaptam, de nem lett jobb. Sőtt, a szédülésem egyre rosszabb, emiatt szinte már ki sem merek mozdulni itthonról. Mivel vizsgaidőszakom van, muszáj vagyok minden nap a fővárosba utazni, ami hatalmas gondot jelent számomra. Szeretnék megszabadulni a szédülésemtől és normális életet élni így 21 évesen. Önök szerint mi lehet ez? Mi okozhatja? Félek az agydaganattól... Üdvözlettel: Alíz

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Alíz!

        A panasz hátterében valóban állhat pszichés ok, de emellett én javaslom önnek, hogy egy neurológiai szakrendelést is keressen fel a szédüléssel, ki kellene vizsgálni, hogy a háttérben nincs-e valamilyen idegrendszeri elváltozás. Ha nem igazolódik eltérés, ebben az esetben a gyógyszeres terápia pszichoterápiával való kiegészítése mindenképp javasolt

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-12 12:40:34; Megválaszolva: 2010. május 12., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés