• Mi lesz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Nálam januárban diagnosztizálták hogy pánikbeteg vagyok! Szívinfarktushoz hasonló tüneteim voltak, de csináltak EKG-t és tökéletes! Így mentem pszichiáterhez. Felírta nekem a Cipralex 10mg-ot, ami az 1. naptól kezdve jó hatrással volt rám, és nem volt semmi bajom! 2 hónapig szedtem,csak költözés miatt másik dokihoz mentem, és ő nem Cipralexet írt fel, hanem Sertagen50 mg-ot. Bevallom ebből csak 5 szemet vettem be, mert még rosszabbul lettem, és azóta nem szedek semmit,mert május 13-án megyek vissza, és akkor kérni fogom a Cipralexet,ha muszály lesz. Nem akartam gyógyszert szedni, de mostanában egész nap gombóc van a torkomban(most is) , és nehezen kapok levegőt. :(  Megfulladhatok ez miatt??? Nagyon félek hogy megfulladok, nem tudom mit kellene tennem mikor rámjön a nehézlégzés......

        Kérem segítsenek!!! Nagyon el vagyok keseredve! Köszönettel: Nettyke

        WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Nettyke!

        A gombócérzés az ön esetében valószínűleg csak egy szubjektív érzés, szervi eltérés nem áll mögötte, csak a pszichés tényezők miatt tűnik félelmetesnek, de ez esetben nincs oka aggodlaomra, emiatt nem fulladhat meg. Ellenben a biztonság kedvért javaslom, hogy ha a gombócérzés a gyógyszerváltásra sem szűnik, akkor emiatt néhány rutin fvizsgálatot, azaz ül-orr-gégészet, gasztroenterológiai vizsgálatot, pajzsmirigy-vizsgálat.

        Másik kérdésére válaszolva: ha a Cipralex bevált, kár módosítani rajta.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-05-06 09:47:48; Megválaszolva: 2010. május 06., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés