Pánikbeteg lennék?

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy! Az lenne a kérdésem, hogy már nem elöször fáj a szívem tájékán hirtelen elönt a melegség és gyorsan ver a szíve. Szerencsére eddig mindig jobban lettem. Voltam orvosnál és csinált vérképet, vizelet is vittem. De mind a kettő lelete jó lett. Voltam neurologián ott megvizsgálta az orvos a reflexeimet. Annyit mondott szerinte nincs baja a szivemnek és csináltassak vérképet amin a pajzsmirigy is rajta van. Az is jó lett. Tavaly októberben csináltak EKG-t az jó lett, de január óta vannak ezek "rohamok". Ön mit javasol mit tehetek? Van egy két és féléves kislányom őt emelgettem.Ő 13 kg.Én 156 cm magas és 47 kg vagyok. Az baj, hogy a kezeim megint zsibbadnak ill. a bal kezem ami jobban és a bal kulcscsontomnál fáj. A háziorvos szerint nem a szivemmel van a baj, de félek mi van ha téved. Várom a válaszát. Köszönettel: Juhász Hajnalka Ui: 156 cm magassághoz jó a 47 kg? Ill. a bal mellem fellett és oldalt is szokott fájni.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza mellkasi fájdalom témában

Kedves Hajnalka!

A mellkasi panaszokat érdemes lenne kardiológussal is kivizsgáltatni, terheléses EKG, szívultrahang javasolt, a zsibbadás hátterében állhat rossz tartás, az ideg nyomódása. Azt javaslom, hogy kezdjen el szedni magnéziumot és B-vitamint, emellett kérjen egy beutalót, a kardiológiára, csak akkor mondható ki, hogy a mellkasi panasza lelki eredetű, ha a szervi eredetet teljes mértékben kizárták.

Kérdés: 2010. április 15., 11:41; Megválaszolva: 2010. április 15., 11:41
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
kell-e újabb vizsgálat?
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2 hónapja állandó nyomást, szúrást érzek mellkasomban és néha fáj a bal karom. háziorvosom EKG vizsgálat után...
Szívből jövő fájdalom
Kedves Doktornő! Ezen a honlapon találtam egy két évvel ezelőtti kérdést a pszichológiai bejegyzéseknél (Attilától) . Valószínűleg ugyan...
Miért van?
Jónapot! Napok óta fáj a hasam és a melkhasom időnként beszúr. Nagyon félek mert nem tudom hogy lesz -e következménye. Több kivzsgáláson is...
Szív vagy ideg?
Dr. Bene Orsolya részére! Tisztelt doktornő! A közelmúltban majdnem részese lettem egy súlyos autóbalesetnek, nem az én hibámból, de nekem...
Mellkaségés
42 éves nő vagyok. Többször voltam kórházban "isneretlen eredetű" panaszokkal. Mivel szervi bajt nem tatláltak, pszichoszomatikus betegségek...