• Angina

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor nő!

        Köszönöm a válaszát.Elmentem aorvoshoz, a melkasi fájdalom miatt.

        Megvizsgált azt mondta szerinte idegi alapon van. A magas vérnyomásomra

        Bisoprolol hexal-t megemelte a felet,, egészre, és fél xanaxot kell szednem.

        De a panaszom nem mult. Hova forduljak!

        Köszönettel

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező!

        Amennyiben szervi ok (kardiológiai, emésztőszervi, neurológiai, mozgásszervi) nem igazolódott, pszichológus segítségét kérje! Nem ritkán előfordul, hogy a mellkasi fájdalom hátterében lelki okok állnak.


        Dr. Bodnár Edina
        bőrgyógyász, onkológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Bodnár Edina
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-09 11:13:31; Megválaszolva: 2010. március 09., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: