• Pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves dr. Nő/Úr!

        14 éves vagyok és a problémám az lenne, hogy valószínűleg pánik beteg lennék.Nagyon sokat érdeklődöm mi bajom lehet, de mindig csak attól félek  amiről tanulunk az iskolában  nagyon súlyos betegséget.2 hónapja voltam vizsgálaton, de semmi rosszat nem mutattak ki.Sokat beszélek magamba és mikor a skrizoféniáról tanultunk nagyon féltem attól.Ugye nem lehet így ijedség miatt skrizofén lenni?

        Köszönöm Ede

         

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés betegség témában

        Kedves Ede!

        Ne izgulj, a skizofrénia nem azért alakul ki, mert valaki megijed. Azt sem gondolom, hogy 14 évesen pánikbeteg lennél. Az, hogy ha valamilyen komoly betegségről hallasz vagy tanulsz, és emiatt attól tartasz, még nem pánikbetegség. Írod, hogy most voltál kivizsgáláson, és nincs eltérés. Nyugodj meg, ha bármilyen kérdésed van, beszéld meg háziorvosoddal, a szüleiddel vagy a tanáraiddal, és foglalkozz kvesebbet saját magaddal.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-07 18:41:01; Megválaszolva: 2010. március 07., 18:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: