• Édesanyám

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Probálltam beszélni Édesanyámmal, de ugyérzem elijesztettem, holnap után költözik el tőlem elég messzire és ugyérzem tehetetlen vagyok, annyira sujos alkoholbeteg hogy ha elmegy ugyérzem többet nem látom viszont.Édesapám, 2001ben meghalt Nagymamám szintén nincs rajta kivül senkim csak egy bátyám akivel nem nagyon tartom a kapcsolatot mert drogfüggő és elég agressziv.Nem tudom hogy mit tehetnék van egy barátja aki rángatja magával az alkoholba mert édesanyám egymagában fele annyit sem iszik.s igy hogy egyedül vagyok erre a problémára elég nehéz.de szeretnék neki segiteni

        WEBBeteg szakértő válasza a alkoholizmus témában

        Kedves Kérdező!

        Ön mindent megpróbált, amit lehetett. Nyilván felelősséget érez édesanyja iránt, akit szeret, de sajnos van olyan az életben, hogy tehetetlenül kell végignézni annak az önpusztító életmódját, akit szeret az ember. Nagyon sajnálom, de ha a szép szó nem segített, sajnos más megoldás nincs.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-03 10:15:20; Megválaszolva: 2010. március 03., 10:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: