• alvás zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        jó napot!

        egy 17 éves anyuka vagyok és az a problémám hogy elég rosszul alszom, mert álmomban a régen látott barátnőmmel beszélgetek, teljesen úgy mintha nem is aludnék. ez azt takarja hogy a férjem akármit kérdez tőlem én úgy válaszolok mintha a barátnőmneek váélaszolné. sokszor azt hiszi h nem is alszom. de amikor felébredek nem emlékszem semmire. de nem csak beszélni szoktam, sajnos welőfordult már az is hogy verekedtem, és ilyenkor nehezen tudnak felébreszteni.

         

        előre is köszönöm válaszát

        WEBBeteg szakértő válasza a alvászavar témában

        Kedves Levélíró!

        Az élénk álmok, beszéd alvás közben, önmagukban nem kórosak. Viszont ha közben cselekszik tudtán kívül, erre nem emlékszik, ilyenkor nem lehet Önnel kommunikálni, akkor lehetséges, hogy alvajárásról van szó. Alvásvizsgálatra lenne szükség, kérje háziorvosa segítségét.


        Dr. Piros Zsuzsanna
        általános orvos, fül-orr-gégész Itt kérdezhet

        Dr. Piros Zsuzsanna

        Kérdés: 2010-03-04 18:33:03; Megválaszolva: 2010. március 04., 18:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: