• Előzmények

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mint amit küldtétek küldök elözményt

        Ezaz egész ugy kezdödöt h jóegy hete meleg vízben fürödtem és aznap még össze estem és 40s puzusom volt és falfehér voltam akkor aznap csak sírtam mert tudom h valami nyomja  a lelkemet lehet ép szülök válása. Megfordult már bennem az élet elvesztése gondolatis de nem merem valahogy.Kértünk egy vér+vízelet értékelést és minden stimmel de az orvosom centrum vitamin írt fel a biztonság kedvért. Mostanság nagyon sok mindene tul mentem szülök válása, veszekedések, iskola váltás, sokat idegeskedtem és ez miadt nem ettem csak cigisztem egy napot.

        Nem tudom mi lehet a bajom de sok embert megkérdesztem már és szerinte ennek valami áll a hátterében.

        Szerintetek  mit kéne tennem? mi lehet ez valojában?

        Üdvözlettel Barbi

        WEBBeteg szakértő válasza a ájulás témában

        Tisztelt Barbara!

        A rosszulléte hátterében állhatnak lelki okok, hiszen az élete eseményei tele vannak feszültségforrással, stresszel. Azt javaslom, hogy egy rutin fizikális vizsgálat kedvéért keresse fel a háziorvost, igazából nem tartom valószínűnek, hogy lesz szervi eltérés, csak a biztonság kedvéért. Ha ez már a vérvétellel együtt megtörtént és negatív, illetve ha most fog megtörténni és negatív, akkor javasolnám pszichológus felkeresését.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010-03-02 11:44:58; Megválaszolva: 2010. március 02., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: