• pánikbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Válaszoló Orvos!

        A tüneteim alapján pánikbetegséget állapítottak meg nálam, még januárban.

        Szapora, gyors szívverés, verejtékezés, remegés, zsibbadás..stb.

        A kérdésem az lenne, hogy a NEUROPTIM nevű étrendkiegészítőről milyen vélemények vannak orvosi szempontból, hogy tényleg segít?
        Egyébként nervenpflege nevű gyógynövényes feszültségoldót szedtem, valamint Magne b 6-ot.

        Azóta a tünetek ritkábbak, heti 1 és enyhe lefolyású.

         

        Köszönettel:

        Lindy

        WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező!

        A diagnosztizált pánikbetegség kezelése a szakma szabályai szerint antidepresszáns és kezdetben szorongáscsökkentő (melyet később fokozatosan el lehet hagyni) gyógyszerek szedése. Emellett pedig fontos szerep jut a pszichoterápiának is, ennek többféle altípusa van, a kezelő pszichoterapeuta választja ki a megfelelőt.

        Neuroptim készítménnyel nincs tapasztalatom, éppen az előbb leírtak miatt. Én azt tudom javasolni, hogy a diagnózist felállító pszichiáter által felírt gyógyszereket szedje és kezdjen meg pszichoterápiát.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010-02-28 09:32:43; Megválaszolva: 2010. február 28., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: