• Szorongás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!

        Köszönöm szépen a válaszát! Megfogadom a tanácsát és továbbra is bátorítani fogom. De nem hiszem sajnos hogy el tudom majd mindig kísérni mert az érettségire készülünk és állandóan tanulok. De majd igyekszem rá is időt szakítani. Azt szeretném megkérdezni még hogy mi az hogy furcsa gondolatai vannak. Ez azt jelenti hogy nem úgy gondolkodik, mint aki normális? Remélem hogy ki fog derülni hogy mi neki a baja. Ma tudtam meg tőle azt is hogy nem jól lát, de nem meri felvenni a szemüvegét. Nekem a suliban megmutatta, de amikor felakartam emelni a szemüveget, azt mondta hogy ne, mert nem akarja hogy meglássák. Lehet hogy az is bennevan abban hogy fél és hogy annyira esetlen hogy nem lát? Megkérdeztem tőle hogy miért nem hordja a szemüvegét, de nem válaszolt semmit. Még azt se hogy nem tudom, pedig mindig ezt mondja. De szerencsére most úgy látszik hogy alakul a dolog mert utána beszéltem vele és azt mondta hogy beszélni fog a tanárnővel. Remélem hogy tényleg odamer majd menni hozzá, de ha lesz időm akkor elkísérem.

        Még egyszer köszönöm szépen a válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a szorongás témában

        Kedves Kérdező!

        A furcsa gondolatok kifejezést általánosságban használtam, nem azt jelenti, hogy barátnője "nem normálisan" gondolkodik, csak lehetséges, hogy esetleg bizonyos dolgokról, tárgyakról neki más jut eszébe mint Önnek. Lehet ezért félős, szorongó, de egyáltalán nem biztos, lehet csak szégyenlősebb az átlagnál. Vizsgálat nélkül nem lehet pontosan megmondani.

        Továbbra is bátorítsa, segítse, persze saját tanulmányait se hanyagolja el. A szemüveg hordása fontos lenne, mert anélkül tovább romolhat a szem és  éleslátás nélkül (nyilván szemüveg nélkül nem lát jól) több egyéb probléma, félreértés is adódhat.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-26 08:33:09; Megválaszolva: 2010. február 26., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: