• Feledékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornö/úr

        32 éves vagyok és még nagyon fiatal ehez a problémával.És az a problémám hogy nagyon feledékeny vagyok.PL:ha valamit olvasok már is elfelejtettem, egy egyszerü kártya játékot nem tudok lejátszani mert sehogy se értem (ugy érzem hogy kikapcsol az agyam) és nagyon nehezemre esik, a betüket össze vissza keverem mikor olvasok, a társas játéknál is érzem hogy egyszerüen nem érdekel és nem tudok oda figyelni, nem tudom megjegyezni amit az emberek mondanak, nem tudok egy egyszerü játékot végig játszani mert kikapcsolok.Szóval nagyon kényelmetlenül érzem magam igy! Kedves doktor nö vagy úr legyen olyan szives segitsen hogy milyen orvosságot szedjek vagy kihez forduljak? A hangulatom levert.Sehova se szeretek menni mindig csak itthon, nem nagyon szeretek az emberekkel beszélgetni tásalogni. Mi lehet a betegségem és hogy lehet rajta segiteni?

        Várom válaszát minél hamarább.Köszönöm szépen

        Tisztelettel: Zsolti

        WEBBeteg szakértő válasza a memóriazavar témában

        Kedves Zsolti!

        Részletes kivizsgálásra lenne szüksége, anélkül biztosat nem tudok mondani. Először fel kellene keresnie háziorvosát, tanácsára szükség esetén más szakrendelést is. A feledékenység hátterében állhat többféle probléma is, lehet neurológiai eredet, de pszichiátriai is. Ez ugyanúgy igaz a koncentrálási zavarra is, mely lehet depresszió tünete is (csakúgy mint a leveretség, zárkózottság is), de okozhatja más kórkép is. A betűk felcserélésre is utalhat többféle problémakörre.

        Tehát azt javaslom, előrzör keresse fel háziorvosát.


        Dr. Diószegi Judit, pszichiáter
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-24 11:06:21; Megválaszolva: 2010. február 24., 11:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: