• Trombózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktorno! Problemam az, hogy valamilyen panikbetegben szenvedek, ami legszomjjal, izzadassal, felelemmel jar. Ha fennall a trombozisnak a lehetosege ( orvosnal nem voltam) akkor jobban tudom, hogy a tünetek nem panikroham? Valaszat elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a pánikbetegség témában

        Kedves Kérdező!

        Ha a panaszok szorongásoldóra csökkennek vagy spontán szűnnek, akkor pánikbetegség az ok. Keressen fel pszichológust a probléma megoldásához.


        Kérdés: 2010-02-23 11:22:56; Megválaszolva: 2010. február 23., 11:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: