• Tisztelt Farkas Ágnes Doktornö!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Sajnos nem gépeltem el, kleptomániás.ez esetben a válasza?

        WEBBeteg szakértő válasza a terhesség, pszichés probléma témában

        Kedves Péter!

        A kleptománia nincsen semmilyen hatással a terhességre. Érdemes lenne egy pszichiáter, vagy pszichológus segítségét kérniük, hogy a probléma ne okozzon problémát a terhesség során. De fejlődési rendellenességet nem okoz a betegség.

         


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-27 11:27:19; Megválaszolva: 2010. február 27., 11:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: