• Trichotillomania

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktornő, doktorúr! 38 éve küzdök vele. A fodrászom és a családom le akarja törni a kezem. Jön a jó idő, le kerül a sapka fejemről. Hova fordulhatok szakorvoshoz, hogy emberi módon élhessek? Köszönöm segítségüket.

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichiátriai betegség témában

        Kedves Kérdező!

        A területileg illetékes pszichiátriai szakrendelőt keresse fel. Érdemes előtt családorvosától megkérdeznie, hogy van-e valaki, aki az ön lakóhelyén kefejezetten a témával foglalkozik, illetve kérjen beutalót, a szakrendelést előbb telefonon hívja fel, könnyebb, ha időpontra megy.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2010-02-22 14:45:03; Megválaszolva: 2010. február 22., 14:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: