• Köszönöm a válaszát!

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szerettem volna elmenni pszichiáterhez, de csak két magánrendelést találtam, és mire rászántam magam, hogy felkeressem kiderült, hogy vagy túl drága, vagy csak júniusban tudnának fogadni.
        Azért is írtam ide, tudom, hogy nem stimmel velem valami, de nincs hova fordulnom.
        Egyelőre inkább még várok.
        Azt még meg szeretném kérdezni, hogy hajlamos lehetek másban is kárt tenni, vagy csak magamban? Úgy értem, hogy a kényszergondolatok azok is maradnak, nem?
        Üdvözlettel
        Anna

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichiátrai probléma témában

        Kedves Levélíró!

        Nem lehet előre megjósolni, hogyan fog Ön viselkedni másokkal szemben. Amit biztosan tudok mondani (akár kényszergondolatok vagy más jellegű eltérések állnak panaszai hátterében), hogy a tünetei nem fognak elmúlni, az állapota rosszabbodhat is szakszerű segítség, kezelés nélkül. Kérjen azonnal pszichiátriai segítséget. A területileg illetékes pszichiátria szakrendeléseken (városi, megyei), ambulanciákon előjegyzés nélkül kötelesek fogadni a sürgős eseteket. Az Ön problémája pedig ennek tekintendő. Kérje nyugodtan háziorvosa segítségét etéren, aki a megfelelő helyre irányítja Önt. Ne feledje, segítő szakemberek körében tud problémáiról beszélni, akik megoldást nyújtanak az Ön számára.


        Kérdés: 2010-02-24 10:22:09; Megválaszolva: 2010. február 24., 10:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: