• Hogyan tovább...

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Mit csináljak a barátnöm elhagyott a barátaim pedig mind felszivárogtak mert nem beszéltem velük a barátnöm kérésére.Nem tudom mit csináljak.Osztálytársaimmal nem jövök ki. Mit tegyek, hogy minden ujjra rendbe jöjjön körülöttem.Talán önök segithetnek.(legalábbis remélem)Válaszukat elöre is köszönöm.(hosszu:u, i, ö nem engedi a bilentyüzetem)

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichológia témában

        Kedves Levélíró!
        Azt nem írta, mikor tért véget a kapcsolata a volt barátnőjével, biztosan nehéz időszak ez a mostani az Ön számára. Egy kapcsolat „elgyászolásához” idő kell, és ezt a folyamatot valóban tudják segíteni a barátok! Azt gondolom, mindannak ellenére, ami történt, érdemes lenne felvennie a kapcsolatot a régi barátaival. Biztosan meg kell érte dolgoznia, hogy ismét a baráti kör stabil része legyen, de minden befektetett energia megéri. Mondja el nekik, hogy mi hogyan történt a barátnőjével, utólag már Ön is látja, hogy nem kellett volna így elhanyagolni a saját barátait, nagyon sajnálja, hogy ennyire elszakadt tőlük, és reméli, hogy meg tudnak ezért bocsájtani! Ha valóban igazi barátok voltak, akkor biztos vagyok benne, hogy meg fogják érteni. Ha az osztálytársaival nem jön ki, kereshet barátokat más területeken is, mint például sport, hobbi, internet – chat. És ne legyen türelmetlen, a barátságok kialakulásához és megerősödéséhez idő kell, és mindenekelőtt közös élmények!
        Minden jót kívánok!


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-03-10 10:48:23; Megválaszolva: 2010. március 10., 10:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: