• Egyedül hagyhatom e fiamat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr / nő! Fiam paranoid skizofrén. Eddig hárman laktunk együtt, de most a lányom elköltözik, mert.. Én dolgozni járok, míg munkába vagyok addig a fiam egy nappali intézetbe jár. Sajnos hétvégén nem fogadják az intézményben. Kórházba nem akar bemenni, pedig sokszor vannak hang hallásai. A doktor akihez járunk kontrollra egy kicsit beszl vele és fel írja a gyógyszreit, amit be is szed. De azt mondja, ha önként nem akar kórházba menni nem lehet kényszeríteni. De ha én egyedül vagyok a munkám miatt nem tudok arra az időre hazaérni amikor  ő már otthon van. Nincs seki aki ez idő alatt figyelne rá. Köszönöm válászát

        WEBBeteg szakértő válasza a skizofrénia témában

        Kedves Kérdező!

        A paranoid skizofrénia diagnózisán belül is lehetnek különböző súlyosságú állapotok, ezt legpontodabban megítélni fia kezelőorvosa tudja, csak ő tud erre a kérdésre megfelelő hitelességgel válaszolni.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-11 09:52:53; Megválaszolva: 2010. február 11., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: