• köszönöm a gyors válaszát

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        ÉN SZEDEK GYÓGYSZEREKET ZYPREXÁT, MIRZATENT, COAXILT ÉS RIVOTRILT MÉGIS VAN EZ A PROBLÉMÁM HOGY VALAKI VAGY VALAMI MONDJA VAGY SUGALJA HOGY MIT CSINÁLJAK  DE JÁROK A PSZICHIÁTRIAI GONDOZOBA DE OTT NEM MEREM ELLMONDANI MERT AZTHISZIK HOGY HŰLYE VAGYOK VAGY BE KÜLDENEK AZ OSZTÁLYRA VÉGÜL IS CSAK SZŐGET KÉRT HOGY NYELJEK LE ÉS NEMTUDOM HOGY MITCSINÁLJAK.KÖSZÖNÖM HOGY ELOLVASA ÉS TANÁCSOT AD NEKEM.

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichiátrai probléma témában

        Kedves Gizi!

        Mondja el panaszait a pszichiátriai gondozóban, mert terápia módosításra van szüksége. Előfordul, hogy gyógyszeres kezelés alatt is vannak a páciensnek panaszai, ezért kell azon változtatni. Nem fogják "hülyének" nézni, tudják, hogy beteg és ezt a betegséget kell kezelni, csak változtatni kell az eddigi terápián. Kerese meg kezelőorvosát, mert komoly panaszokról van szó!


        Dr. Diószegi Judit, pszichiáter
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2010-02-11 08:50:21; Megválaszolva: 2010. február 11., 08:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: