• Mi a baj velem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő/úr!

        Sokszor érzem úgy, hogy beteg vagyok, vagyis beképzelem! Például ha menni kell valahova egyből rámjön a hasfájás és vele kísérői! Múltkor pedig azt hittem, hogy mellrákom van vagy ilyesmi, voltam is orvosnál, de megnyugtatott, hogy nincs semmi bajom és utána már nem is fájt! Ez az egyik problémám, a másik pedig, hogy sokszor vagyok ingerült, kedvetelen, feledékeny és nem tudok kommunikálni az emberekkel, sokszor úgy érzem, hogy menekülnék mindenki elöl. Úgy érzem, hogy amit én mondok illetve mondanék akkor azt nemis hallják meg! Mit tanácsol nekem? Mit tegyek? Még csak 19 éves vagyok, ennek nem szabadna így lennie! Válaszát előre is köszönöm!

        Tisztelettel: Beatrix

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichiátrai probléma témában

        Kedves Beatrix!

        A szorongás az Ön számára kellemetlen szituációktól (menni kell valahova) okozhtaja a hasfájást és egyéb panaszokat. A feledékenység, ingerültség, kedvetlenség utalhat depresszióra is. Az, hogy mások társaságát kerüli, fél a helyzettől, attól, hogy nem figyelnek magára pedig lehet szociális fóbia tünete. Keressen fel pszichiátriai szakrendelést a pontos diagnózis és megfelelő terápia megkezdése végett.


        Dr. Szamosi Szilvia
        rheumatológus szakértőnk Itt kérdezhet

        Dr. Szamosi Szilvia

        Kérdés: 2010-02-10 08:03:27; Megválaszolva: 2010. február 10., 08:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: