• Lehet e ezen segíteni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Úr!

         

        Nekem egy olyan probémám van, hogy egyszerűen nem tudok megnyugodni és a vérnyomásom is föntvan és a világot is máshogy látom már régóta, mint aki nem is itt élt eddig nem nyugtat meg semmi nincs semmien vágyam és egyszerűen nemtudom mivan velem a testemet nemérzem.. tehát nem érzek fáradtságot nem érzek örömöt és egyszerűen semmit és meghalni nem akarok, de nekem most nincs célom az életbe és attól tartok megőrültem vagy nemtudom. nem izgatnak fel a nők se annyira a péniszem úgy ahogy még föláll de nemtudok vele micsinálni mint aki kikerült ebből a világból. Nincs bűntudatom, "nem félek semmitől" mint akinek minden mind1 és ez borzasztó, hogy egyszerűen semmi nem jó és idegennek találom ezt az egész világot, de egyszerűen nemtudok ebből kitőrni. Éjszakánként nem alszok nincs álmom anyu jelenléte sem tud megnyugtatni. Régen féltem attól, hogy egyest kapok és mit fog szólni hozzá anyu, de mostmár az is hidegen hagy és nem jó ez az állapot és nemtudom ki tudok e kerülni belőle. Tehát olyan kétoldalúság van a fejembe, hogy az hihetetlen, és nemtudom mit csináljak. Segítségüket előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Levélíró!

        Több féle problémakör is felmerül bennem a leírtak alapján. Az érdektelenség, öröm hiánya, céltalanság, szexuális vágy csökkenése utalhat depresszióra is, a furcsa testérzések, világ másként észlelése jelen lehet ennek a kórképnek a súlyosabb változatában is. De ez utóbbi két tünet más betegséget is jelenthet. A feszültség, magas vérnyomás megjelenhet szorongás miatt is. Így tehát nem tudom pontosítani a diagnózist. Szükség lenne pszichiátriai kivizsgálásra, ha 18 év alatti, akkor gyermekpszichiátriai szakrendelést kellene felkeresnie. Kérje édesanyja segítségét ebben. Részletes vizsgálat után megállapítják, melyik betegségről van szó és gyógyszeres-és pszichoterápia kombinációjával rendezni tudják majd állapotát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-07 07:19:58; Megválaszolva: 2010. február 07., 07:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben: