• Félelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         

                                           Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        Nagyon nagy streszben élek.Rettentő félelmem van.Streszes helyzetben már gondolkodni sem tudok, légszomjam van, nagyon fáj a fejem (már 4 hete), ájulás környékez és szinte megzavarodok.Kb 4 éve kezdödött.Nem tudok kimászni belőle.Egyre jobban foglalkoztat az öngyilkosság gondolata. Meddig lehet ezt birni? Kérem segitsen!

        WEBBeteg szakértő válasza a pszichiátrai probléma témában

        Kedves Kérdező!

        Panaszain csak a személyes orvosi konzultáció segtíhet, mielőbb keressen fel pszichiátert. Azt tanácsolom, először háziorvosánál érdeklődjön, ő biztois tud megbízható szakembert ajánlani.


        Kérdés: 2010-02-02 08:13:45; Megválaszolva: 2010. február 02., 08:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        gyógyszerfélbahagyás skzizofrénia romlás

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Modern daganatterápia
        Személyre szabott kezelési terv, mesterséges intelligencia segítségével.
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Új - Távkonzultáció