• Skizofrénia és orvos

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hogyan lehet rávenni egy skizofrénnek vélt rokont, hogy elmenjen orvoshoz?

        Előre köszönöm válaszát: KORO

        WEBBeteg szakértő válasza a skizofrénia témában

        Kedves KORO!

        Amennyiben nincs betegségbelátása, akkor nagyon nehezen. Nyilván vannak olyan tünetek, melyek alapján felmerült a skizofrénia diagnózisa. Azt javaslom, hogy ha pl. a háziorvosban megbízik a beteg, akkor vele egy őszinte beszélgetés rávilágíthat arra, hgy szükséges orvoshoz fordulni, illetve egy olyan személyt keressenek a környezetben, akiben a beteg megbízik és ad a szavára, talán ő tud segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes, családorvos
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010-02-01 08:34:23; Megválaszolva: 2010. február 01., 08:34

      • Kérdések és válaszok a témakörben: