Szeret vagy nem szeret?

Üdvözlöm!

Szeretnék megoldást találni a párommal kapcsolatban.

Több mint 1 éve élünk eggyütt, és nem tudom elfogadni a viselkedését.

Egyszerűen nem akar közeledni hozzám semilyen értelemben.

Nem érzem magam nőnek mellette, mert nem simogat és nemtudom, hogy mikor kiván mert nem bújik hozzám. Mindig nekem kell közeledni ha akarok valamit, mert ez az én feladatom, ő szerinte.El várja, hogy én babusgassam, de ő nem tudja viszonozni.Én mindig kedves és odabújós vagyok.De sajnos már kezdek besokalni mert nem érzem, hogy ő is ugyan úgy érezne mint én.Olyan tipus vagyok aki meg tesz mindent a kedveséért, de ezt el is várom a partneremtől is.Ha nem kapok viszonzást az érzelmeimre akkor vissza hátrálok, és én sem tudok szeretni.De ez nem csak a szexben nyilvánul meg, hanem a minden napi életben is. (kedvesség, szeretet, becézgetés, odabújás, figyelmesség, stb)

 

Az egészet azzal magyarázza, hogy ő ilyen és fogadjam el ilyennek.

Csak azt nem értem, ha igy viselkedik akkor miért féltékeny? Kiakar sajátítani teljesen.Határokat szab mindenben és ilyenkor agresszív. Az alakommal nincs gond úgy érzem, mert sokat jelent számomra a jól ápoltság és a formában tartás.

Kérem segitsen mert már lelkileg is föl örlöm magam, hogy miért viselkedik igy! Én nagyon szeretem és segiteni szeretnék rajta, ha még érdemes. Attól félek, hogy nem csak én vagyok neki.

 

Köszönettel: Edoka

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza kapcsolat témában

Kedves Edoka!

Amennyiben többször is próbálta kommunikálni partnere felé az elvárásait, s a  férfi nem változtat a viselkedésén, miféle csodára vár? Kölcsönös összetartozás-érzés esetén a kérdése fel sem merülhet. Ha a partnere nem igyekszik udvarolni, az Ön kedvében járni, Ön miért teszi helyette? Ez így a férfi számára meglehetősen kényelmes állapot. Az agresszivitást nehezen lehet elfogadni egy párkapcsolatukban, még ha a partnere ezzel is igyekszik tudatosítani Önben az összetartozásukat.

Megváltoztatni egy másik embert még a legjobb szándékaink ellenére sem lehetünk soha képesek. Amin változtatni tudunk: saját világszemléletünk, gondolkodásunk, elvárásaink másokkal szemben. Lényegében Ön dönt: mivel megváltoztatni nem tudja, így vagy elfogadja szerelme kifogásolható viselkedését vagy új életet kezd, olyat, amilyet szeretne magának. Egy szerelmes ember fejével a döntés nem könnyű, ám mindenképpen életreszóló elhatározás lehet.

 

   

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2009. november 25., 13:39; Megválaszolva: 2009. november 25., 13:39
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szerotonin szint extrém magas
Üdvözlöm! Már több mint egy éve kezdődött ez az állapot, eleinte ingadozó volt, mára viszont mindennapossá vált. Voltam vérvételen és...
Diagnózis felülbírálat
Tisztelt Doktornő! Néhány hónapja családi konfliktushelyzet keretében öngyilkossággal fenyegetőztem, s teátrálisan fejbe vertem magam egy kővel....
Pánikbetegség
Tisztelt címzett! 2 hete nagyon megvoltak fázva. Azt gondoltam covid, de vérvétel kimutatja nem vagyok az. Azóta kialakult bennem pánik betegség, amibe...
Krónikus Fáradtság
Tisztelt Doktornő! Férjemnek S alakú gerincferdülést diagnosztizáltak, de nem tudta "elfogadni" hogy csak ennyi a probléma és 4 kg ot...