Még mindig pánik!

Tisztelt Dr. Csuth Ágnes!

Köszönöm gyors válaszát tegnapi kérdésemre.Tanácsára felkerestem a helyi ideggondozóban a kezelőorvosom, akitől azt az utasítást kaptam, szedjek nyugodtan tovább Xanaxot.Emellett azt is megmondta, helyben nincsen lehetőség pszichoterápiára, ő csak gyógyszeresen tud kezelni.Utánanéztem, és számtalan lehetőséget találtam az interneten, de kivétel nélkül mindenhol csak magánrendelésen foglalkoznak pánikbetegek nem gyógyszeres kezelésével.Jelenleg nem tudok havi több tízezret költeni (sőt, szerintem később sem) terápiára, viszont úgy gondolom hasznos lenne a gyógyszereken kívül másfajta kezelés is.Hatvan kilométerre lakom Budapesttől, nem okozna problémát, ha oda kellene utaznom.Szeretném tudni van-e lehetőség esetleg SZTK alapon ilyen jellegű segítséget kérni valahol?

Köszönettel!       Katrina                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza pszichoterápia témában

Kedves Katrina!

Pszichiáter kollegám az alábbi információkat adta a kérdéssel kapcsolatban:

Ilyen rendelés Bp.-en a  Pszichiátriai Klinikán van, Balassa u. 6. De előtte esetleg telefonon kérdezze meg, hogy valóban így van-e. Meg még van a Kútvölgyiben is (Kútvölgyi u. 4.)

Sik sikert!

Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. november 11., 10:38; Megválaszolva: 2009. november 11., 10:38
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Indulatkezelés
Szorongás okozta gyomorpanasz?
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas