Miért nincs merevedése?

Kedves Doktor nő/ Doktor úr! A barátom elmondása szerint hetente többszöri alkalommal végez önkielégítést. Még csak pár hónapja ismerem, de többször aludt már nálam. Mindig volt egy kis előjáték, simogatás, csók, de közösülés még nem. Azt se mondhatom, hogy egymás nemi szervét érintettük volna a ruha alatt. Csak én az övét, azt is ruhán keresztül. Amikor hozzáértem azonnal rám mászott, csókolgatott és pár perc múlva annyit mondott: menjünk aludni, mert fáradt vagyok. Pedig már legalább 1 órán át csókolóztunk... A problémám az, hogy ez idő alatt egyáltalán nem volt merevedése. Előtte iszogattunk 2 pohár alkoholt, de mást nem. Reggel viszont magára húzta a takarót, gondolom mereven ébredt. Azóta, amikor elkezdjük újra a dolgot egyszerűen nem merevedik, hiába kényeztetem őt máshol, hiába puszilgatom, simogatom, semmi eredmény. Elkeseredtem, és a nemi szervét meg sem merem kockáztatni, hogy kezelésbe vegyem. Félek, hogy újra vissza utasít vagy nem engedi valami miatt. Azt viszont hozzá tenném, hogy az illető 21 éves és még szűz. Talán fél és emiatt? Vagy más dolog van a háttérben? Szeretnék neki segíteni valahogyan. Mert nagyon szeretem. Arról sem tud, hogy segítséget kérek ez ügyben egy szakértőtől. De bizonyára sejti, hogy észrevettem van nála valami probléma. Régebben említett valami olyat, hogy van egy betegsége, amit kezeltet, de nem szeretné velem megosztani, mert kényes az ügy. Remélem kapok valami megoldást erre a problémára. Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Papp Júlia válasza merevedési zavar témában

Kedves Kérdező!

Leginkább az őszinte beszélgetés segíthet. Ha egyéb esetekben a barátjának van merevedése, és csak együttlét során van probléma, az pszichés ok gyanúját veti föl. Bátorítsa, biztosítsa az érzései felől, vegye rá egy őszinte beszélgetésre, valószínű, hogy a félelem és a feszültség váltja ki párja testi reakcióját. Amennyiben ez nem működik, pszichológus felkeresését javaslom. Ha egyáltalán nincs egyéb helyzetekben sem merevedés, andrológiai kivizsgálás indokolt.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. november 06., 07:37; Megválaszolva: 2009. november 06., 07:37
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Mi van velem?
Kedves doktor Nő/Úr! Azzal a problémával fordulok, Önhöz, hogy tegnap este sor került volna a szüzességem elveszítésére (18) , abszolút...
Lelki okok
Tisztelt Doktor Úr/Nő! egy kis segítséget szeretnék kérni, olyan problémám van, hogy nem tudok elélvezni a partneremmel a kezdetektől, ami miatt...
Rexetin álmosság
Gyogyszer mellekhatas
Ez is csak egy kényszergondolat?