Panikbetegseg ujra?

Tisztelt Doktor Ur/Doktor No!

En egy 31 eves no vagyok, es mar 8 eve szenvedek a panikbetegsegtol.Par honapja abbahagytam teljesen a rexetin szedeset, de sajnos kozben ert egy trauma, es ugy erzem ujra kezdodik a betegseg (vagy folytatodik) . Mellkasi fajdalom, legszomj, vegtagok feszulese, rossz kozerzet, enyhebb intenzitasu rohamok.Jelenleg kulfoldon elek, es itt a korzeti orvos kiirta a propanalolt.Nem tudom mit csinaljak, probaljam meg ezt a gyogyszert, vagy ujra a rexetint? Amikor szukseget erzem beveszek egy fel szem xanaxot, de sajnos egyre tobbszor kell ezzel elnem.Nem szeretnek ujra gyogyszereken elni, gyermeket tervezek a kozeljovoben, de ezt az allapotot sem tudom sokaig elviselni.Kerem adjon tanacsot mit csinaljak.Itt szakembert felkeresni csak ha a korzeti orvos ugy dont akkor lehet, maganorvosi ellatas nagyon draga. Magyarorszagra talan decemberbe tudok menni, ami eleg tavoli meg.Valaszat elore is koszonom.

Dr. Csuth Ágnes válasza pánikbetegség témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben már korábban bevált a Rexetin, nem érdemes váltani. Ha hazajönnek Magyarországra, keressen fel egy pszichiátriai szakrendelést, ahol segíteni tudnak abban, hogy a különböző stresszkezelési technikák, autogén tréning, relaxációs technikák segítségével elhagyható legyen a gyógyszer, így nem lesz akadálya a gyermekvállalásnak.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Kérdés: 2009. augusztus 04., 14:34; Megválaszolva: 2009. augusztus 04., 14:34
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség
Pánikbetegség, bal kamra hypertrophia
Szedhető-e ez a gyógyszer?
Gyógyszerváltás kérdés
Üdvözlöm! Rexetint szedtem 20 mgot 4 hónapig, pánikra és erős szorongásra. Viszont szexuális mellékhatások miatt lecseréltük Brintellixre 10 mg...
Szorongás a szorongástól?