Tanácsadás

Tisztelt Doktorno! Doktor Ur! Kerdesem a kovetkezo: kisfiam 22 honapos es miotta negykezlabra tud allni azota minden elalvas elott es utan hintaztatja magat negykezlab neha mese nezes kozben vagy csak ugy spontan abbahagya a jatekot es elkezd hintazni hozza teszem neha enekel is kozben! Ez fokepp elalvasnal nagyon rossz mert akkor leteszi a fejet es ugy csinalja, neha az hiszem kitorik a nyaka! Mit tehetek hogy ezt abba hagya? Es egyaltalan mitol alakul ez ki? Elore is nagy nagy Koszonettel

WEBBeteg szakértő válasza hintázás témában

Kedves levélíró!

Két dolog miatt tesz ilyet egy kicsi baba. Ha unatkozik, vagy ha ringatja magát, szóakoztatja magát.

Érdemes elterelni a figyelmét, vagy ha unalomból teszi, akkor valamiképpen jobban jelen lenni vele, mellette, énekelgetni neki, együtt mozogni, együtt tornázni.

Ha csak ritmus-szeretetből teszi és egyébként minden téren minden rendben van vele és körötte, akkor csak emiatt nincs ok az aggodalomra.Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. augusztus 06., 18:30 ;Megválaszolva: 2009. augusztus 06., 18:30
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Faxiprol 75
Mennyi idő után múlnak el az SSRI...
Baba pszichológia
Gyomorbántalmak, szorongás
Testre kiható pszichés panaszok