Még mindig pánik

Tisztelt Bakos Cinnia Dóra! Köszönöm válaszát. Azt kérdezte, mi volt a problémám a Cipralex és a Xanax tablettákkal? Fogalmam sincs melyik okozta, de közel két éves szedésük alatt híztam 13 kilót, és kerek két dioptriát romlott a látásom. Úgy tűnik valóban a gyógyszerek okozhatták, mert február óta nem szedem őket, és eddig semmilyen módon nem sikerült fogynom, azóta pedig minden erőfeszítés nélkül fokozatosan lementek rólam a plusz kilók. A látásomromlás március óta megállt, azóta nem kellett dioptriát emelni. Azt írta lehet csoportos vagy akár egyéni terápiát keresni.Lehet, hogy naiv a kérdés, de szeretném tudni merre induljak? Nagykátán lakom, Pest sincs tőlünk messze. Az érdekelne még, hogy az ilyen kezelések kizárólag magánrendeléseken elérhetőek, vagy létezik SZTK alapon is. Ha igen, hol találok ilyet? Válaszát előre is köszönöm! Katrina

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza pszichoterápia témában

Kedves Katrina!

Köszönöm a gyógyszerekről való visszajelzést. A pszichoterápiára térve: Nagykátán van pszichiátriai gondozó, ha jól tudom. Ezen belül netán pszichológus is, aki informálhatná Önt a helyi lehetőségekről. Kórházi osztályok is indíthatnak ilyen csoportot (Debrecenben működött ilyen) , illetve magánrendelés keretében leginkább pszichológusok foglalkoznak ezzel (mármint csoportokkal) . A helyi viszonyokat a fent jelzett helyen, újsághirdetés, valamint internet útján derítheti fel. (u.ez vonatkozik Bp-re is)

 Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 22., 09:08; Megválaszolva: 2009. július 22., 09:08
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szorongás okozta gyomorpanasz?
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat