Lágy széklet

37 éves vagyok és antidepresszans Serlift szedését követően (kb 4 hete szedem) a székletem lágy (folyékony de összetartó) állagú. 90% reggel, amint felébredek az székelési ingerre üritek. Amennyiben tartom, du folyamán gondolom felszívódik és tömörebb állapotú. Egyéb panaszom nincs, hasam nem fáj, nem puffadok és rendesen emésztett székletem van. Elképzelhető hogy az idegrendszerre ható gyógyszer folyamatosan okozza a széklet ily gyors urítési ingerét? Köszönettel.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza antidepresszáns, mellékhatás témában

Kedves Kérdező!

Lehet a székelési panasz a Serlift mellékhatása, beszélje meg kezelőorvosával, hogy mennyire zavarja ez önt és gyógyszermódosítást szükségesnek érez-e.Üdvözlettel: Dr. Csuth Ágnes, háziorvos

Dr. Csuth Ágnes, családorvos
Kérdés: 2009. július 10., 09:01; Megválaszolva: 2009. július 10., 09:01
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
cymbalta hasfájás
Tisztelt Doktornő! Köszönöm az előző válaszát! Már két hete szedem a Cymbalta gyógyszert (30-as) , és rendszeresen fáj a hasam. Lehet-e a...
Paroxat csökentése
Jó napot! 1 év 5 honapja szedem a paroxátot és egy hete már csak minden másokik nap egy felet, és azota ugy érzem megvonási tüneteim vannak.ez...
Antidepresszáns
Tisztelt Válaszadó! Pár hete szedek antidepreszánst és van még néhány kérdőjel bennem! Egyrészt azt olvastam, hogy veszélyes alkhollal keverve....
Antidepresszáns
Tisztelt Doktornő/ur! Az lenne a problémám, hogy 6, 5-ös éhgyomri vércukorra a családorvos diétázást javasolt, nem tudom biztosan, hogy ez...