Cukorbetegség, pajzsmirigyalulműködés?

Kedves Weborvos!

   A problémám a múlt héten jelentkezett, nagyon fáradékony lettem. Naponta 12-14 órákat alszom, és akár az egész napot végig tudnám aludni. Egyfolytában ásítozom, és a memóriám is nagyon rossz lett. Nem emlékszem több fontos dologra, pedig régebben jó volt a memóriám. Nem tudnám megmondani, hogy mi történt tegnap, vagy azelőtt. Nem tudok koncentrálni és gondolkodni sem. A fejem állanóan lüktet, és nagyon rossz a közérzetem. Mi lehet a baj?

WEBBeteg szakértő válasza fáradékonyság témában

Tisztelt Kérdező!

A fáradékonyságnak sok oka lehet, amelyek között van bagatell pl. túlhajszoltság (mikor volt vagy megy szabadságra? ) , ill. érdemes egy testi kivizsgálást is kezdeményezni háziorvosánál, melynek első lépcsőfoka egy általános labor (vérvétel) ill. további (pl. vérnyomás- ellenőrzés) , de csak szükséges vizsgálatok, főként ha panasza tartóssá válna. Át kell gondolni eddigi betegségeit ill. gyógyszereit, ha vannak. A koncentrációs nehézség a  fáradékonysággal összefügghet. Induljon el kideríteni az okát. Az első állomás a háziorvos!

 Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 01., 11:54 ;Megválaszolva: 2009. július 01., 11:54
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról
Személyiségzavar
Mit tegyek, ha beleszerettem az...
szkizotipiás rendellenesség