Kiegészítés

Tisztelt doktor Úr/Nő! Az előző panaszaimhoz talán még hozzátartozik a következő, amelyre ezidáig nem is figyeltem, de már jelen vannak egy ideje, ezek a hang és fényérzékenység, valamint a napsütés hatása a fejtetőre. Tehát amikor az előzöekben leírt rosszullétek jelentkeznek, ezek a tünetek is hozzáadódnak. Várom válaszukat, előre is köszönöm, tisztelettel: P.Dácsin Dusán

WEBBeteg szakértő válasza pszichés témában

Kedves Dusán!

A további tünetek nem visznek engem előrébb a diagnosztikában, ezért is javasoltam, hogy kezelőorvosával konzultáljon. Ha ő kizárja a gyógyszer megvonás vagy hiány lehetőségét, ill. a pszichiátriai betegség fellángolását, javasolhat egyéb szakorvosi vizsgálatot is. Keresse fel hát pszichiáterét! Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. július 09., 13:15 ;Megválaszolva: 2009. július 09., 13:15
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Faxiprol 75
Mennyi idő után múlnak el az SSRI...
Baba pszichológia
Gyomorbántalmak, szorongás
Testre kiható pszichés panaszok