Furcsa tünetek.

Tiszteletem! Az alábbi tünetek jelentkeznek nálam, egyre sűrűbben, már napjában többször is: a vércukorszint leesése, már szinte minden étkezés előtt, dugult, belölről tapadó és feszítő orr, mintha duzzadna, könnyező, égő szemek, étkezés után közvetlen orrfolyás, étkezés közben gyomorégés és erős szédülés és tarkótáji nyomás érzés, mintha valami nyomná előre a fejem, és ez az étkezést követően egy darabig megmarad de valamikor csak úgy spontán rámjön, az orrfeszítéssel együtt. Éjszaka is jelentkeznek a tünetek, emiatt fáradtság is jellemez.Ezekhez járul hozzá a szédülés, a koncentrációképesség hiánya, levertség, gyengeség, remegés, étvágytalanság.Reflux-betegségem korábban volt, jelenleg nem szedek ilyen jellegű tablettát, illetve korábban Paroxat 20mg gyógyszert szedtem, kb egy hónapja már fokozatosan elhagytam. Várom tanácsaikat, előre is köszönöm, tisztelettel: P.Dácsin Dusán.

WEBBeteg szakértő válasza furcsa tünetek témában

Kedves Dusán!

Tünetei olyan összetettek, hogy nem is bocsátkoznék bele a diagnosztikába. Mindenesetre érdekes és nem tudom miből érzi (vagy megméri? ) , hogy leesik a cukra... Annyit megjegyeznék, hogy ha ezekre a tünetekre (? ) szedte a Paroxatot, akkor folytassa agyógyszerszedést, amennyiben az hatásos terápia volt: (Gondolom tudja, hogy a Paroxatot nem reflux betegségre adják) . A terápiát a fentiek függvényében át kell beszélnie a korábbi kezelőorvosával. Mielőbbi javulást kívánva,

 Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 25., 09:53 ;Megválaszolva: 2009. június 25., 09:53
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról
Személyiségzavar
Mit tegyek, ha beleszerettem az...
szkizotipiás rendellenesség