Szorongás

Tisztelt Dr.ÚR/Nő Én egy 21 éves lány vagyok már hat éve párkapcsolatban élek és 1 éve lakunk a szülőktől külön. 3 éve volt egy ájulásos rosszullétem és azóta nem mindig de akár hova megyek mindig azt érzem hogy ájulok elfelé ilyenkor mindig remeg a lábam és nem tudom hogy miért. mostanába minden uj dologtól félek és nem merek belefogni semmibe mindenben látok valami rosszat. azt szeretném kérdezni hogy mit tegyek ilyen helyzetekben mert gyógyszereket ilyen fiatalon nem szeretnék szedni?   EVálaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szorongás témában

Kedves 21 éves!

Életéből kiemelt néhány fontos dátumot, ami valószínűleg ad egy keretet az életének. Vagyis viszonylag korán, tartós kapcsolatot alakított ki, elképzelhető, hogy Ő az első az életében (? ) . Önállósodásnak látom, hogy szüleitől különköltözött. Azt viszont nem tudom, hogy tanulmányaiban/munkában hol tart most? Abban mennyire önálló, felnőtt? Kire/mire tud támaszkodni jelenleg? Mert a tünetei valamilyen támasz hiányra utalhatnak, esetleg kiszolgáltatottságra, bizonytalanságra. Nem hiszem, hogy szorongásos tüneteire gyógyszert kéne adni, inkább egy beszélgetés lenne hasznára pl. pszichológussal. Gondolja át, és nyugodtan kérjen segítséget.Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 22., 14:29; Megválaszolva: 2009. június 22., 14:29
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Szorongás okozta gyomorpanasz?
Szorongás vagy betegség
Szerotonin szint extrém magas
Diagnózis felülbírálat