Folyamatos hányinger

Üdvözletem!

Folyamatosan hányingerem van, de olyan erős, hogy se enni, se koncentrálni nem tudok az iskolában. Folyamatosan fogyok, és az egész napomat elrontja. Valamikor nagyon éhes vagyok, de azért nem tudok enni, mert erős hányingerem van, és úgy érzem, hogy minden a torkomban van.Édesapám 2009.március 10.-én halt meg, és azóta van a hányinger is. Van valami köze egymáshoz a két dolognak? és mivel csillapíthatnám? Mi okozza ezt?

Előre is nagyon szépen köszönöm:

Deutsch Zita

 

WEBBeteg szakértő válasza állandó hányinger témában

Kedves Zita!

Szerintem a kérdésre már részben Ön is tudja a választ: az időbeli egybeesés a pszichés zavarokat alátámasztja. Sokféleképpen reagálhatunk (a szervezetünk) a stresszre, veszteségekre... akár folyamatos hányingerrel. Ez a levelezés nem ad módot arra, hogy a történtekre részletesen rátérjünk, viszont pszichológiai szakrendelésen lehet erre módot találni. Ha gyógyszer jön szóba, akkor majd elírányítják a pszichiáterhez is. Mielőbbi javulást kívánva:

 Üdvözlettel: Dr. Bakos Cinnia Dóra, pszichiáter

WEBBeteg szakértő
WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. június 18., 16:28 ;Megválaszolva: 2009. június 18., 16:28
Kérdések és válaszok: Pszichés betegségek
Pánikbetegség vagy valami más?
Antipszihotikumról
Személyiségzavar
Mit tegyek, ha beleszerettem az...
szkizotipiás rendellenesség